Het programma en de prijs

Dag 1: In de middag vertrek van Schiphol, reis A´dam-Cairo-Luxor. Overnachting in Luxor.
Dag 2: In de ochtend staat bezoeken we de tempel Medinet Habu. Daarna vertrek naar Abydos, waar we rond drie uur aan zullen komen. Rest van de dag ruimte om te acclimatiseren

Dag 3: Verblijf in Abydos

Dag 4: Verblijf in Abydos. 's middags bezoek aan de tempel van Ramses, tegenover het hostel waar we verblijven
Dag 5: Verblijf in Abydos. Eind van de middag meditatie in de woestijn, waarna we thee drinken bij de lokale bevolking
Dag 6: Vandaag bezoeken we de tempel van Hathor in Dendera. Hathor werd door de Egyptenaren beschouwd als de godin van liefde, muziek en dans. Vrouwen kwamen vroeger naar Dendera voor het doen van vruchtbaarheidsrituelen, zuiveringsrituelen en afstemming op de godin Isis. Daarnaast is er een enorm mooie plafondschildering gewijd aan de godin Noet, en is er een kopie van de beroemde Egyptische Dierenriem te vinden die in vroeger tijden in deze tempel te vinden was.
Dag 7: Verblijf in Abydos en aan het einde van de middag een speciale afsluiting van deze reis
Dag 8: Verblijf in Abydos, tegen drie uur vertrekken we naar Luxor \
Dag 9: In de ochtend bezoek aan de tempel van Karnak, o.a. bezoek aan het speciale gedeelte dat gewijd is aan Sechmet, de godin die wordt afgebeeld met het leeuwenhoofd. ook bezoeken we het beeld van Ptah. Bezoek aan de tempel van Osiris met de 7 portalen het het heilige meer met het bijzondere beeld van de Scarabee. Als we willen terugkeren naar Egypte, lopen we daarom heen! Een mooie afsluiting van deze reis!

Op dag 10 vliegen we in de middag via Luxor terug naa Amsterdam

Prijs:
De prijs van deze reis is Euro 680,= euro exclusief ticket (de prijs van een ticket ligt rond de 400 euro)

De prijs is inclusief alle transfers en entreegelden en inclusief alle maaltijden in Abydos.
Prijs is exclusief visum a 15 dollar, drankjes en fooien en exclusief lunch en diner in Luxor (zo'n 20 euro). In Abydos ben je ter plekke dagelijks ongeveer Euro 6,50 kwijt aan fooien en 25 euro voor drankjes voor een hele week. De Feluka tocht op de Nijl is voor eigen rekening (zo'n 15 euro).

Als je kiest voor het deelnemen aan meditaties of een healing wilt: op dit moment kosten de meditaties 75 pond, ongeveer 9 euro, de healingen 100 pond. Deze zijn beide uiteraard facultatief en in te vullen naar eigen behoefte.

Omdat het voor de meeste mensen het prettigst is als totale groep van Schiphol te vertrekken, boek ik de tickets voor je als je dat wilt. Minimale groepsgrootte - 6 personen en maximaal 12 personen.


zij vinden het leuk als je naar Abydos komt!